Canarische Eilanden


europa.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Canarische Eilanden
Canarische Eilanden.info
Alles over de canarische eilanden, tenerife, gran canaria, fuerteventura, lanzarote, la palma, la gomera, el hierro. + 8000 adressen, nuttige telefoonnummers en websites, kaarten en stratengidsen, verkeer, weerbericht.
http://www.canarischeeilanden.info

Isla De La Palma Gids
Reisgids over isla la palma, canarische eilanden
http://www.islalapalma.com/nl/

Landenweb Gran Canaria
Landenweb Gran Canaria
http://www.landenweb.com/l.cfm?LandID=187&GRAN%20CANARIA

Landenweb Tenerife
Landenweb Tenerife
http://www.landenweb.com/l.cfm?LandID=189&TENERIFE

Gerelateerd
 • Unilever heeft last van deflatie in Europa
  De resultaten van Unilever zijn slechter dan de meeste beleggers hadden verwacht. Dat komt vooral door de opkomende markten, legt Bart Reijnen uit, terwijl Unilever verder last had van deflatie in Europa. ''Wat beleggers waarschijnlijk nog het meest chagrijnig maakt is dat het concern voor 2015 geen echte verbetering ziet. Met name de eerste kwartalen zullen lastig blijven, wordt verwacht''.
 • Geen risico op de beurzen, lichte verliezen in Europa
  Op de Europese aandelenbeurzen werden dinsdagochtend kleine verliezen geleden. Beleggers namen geen risico's meer in afwachting van de kwartaalresultaten van een aantal toonaangevende Amerikaanse bedrijven, die later op de dag naar buiten komen. De Europese technologiesector stond in de schijnwerpers door overnamespeculatie.
 • Ook Wall Street boekt flinke koerswinst
 • Raad van Europa bevestigt: geen amnestie voor daders MH17
  De daders van de aanslag op vlucht MH17 vorige zomer kunnen geen aanspraak maken op amnestie. Dat heeft het Comité van Ministers van de Raad van Europa, waar ook Rusland zitting in heeft, eerder deze week bevestigd.
 • Europa kwakkelt, Amerika groeit. Geldt dat ook voor de ban..
  Citigroup, Bank of America Merrill Lynch en Morgan Stanley. Drie grote Amerikaanse (zaken)banken die vandaag allemaal met cijfers komen. Analisten zijn sceptisch. Gisteren presenteerde de grootste Ame?

 • Privacybeleid