Venetieneuml;


europa.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Venetieneuml;
Venetie Tips
U verkent venetiŽ via wandelexcursies. op deze wijze ziet u echt meer dan alleen san marco plein en de rialtobrug. veel internetlinks en van hier kunt u naar de andere steden van italiŽ
http://www.stedentipsvoortrips.nl/italie/venetie.htm

Gerelateerd
 • 'Nederland heeft beste zorg van Europa'
  De gezondheidszorg in Nederland steekt met kop en schouders uit boven de zorg in omringende Europese landen. Sinds de hervorming van de zorgverzekering in 2006 verbeteren de prestaties van de Nederlandse zorg. Sinds vijf jaar staat Nederland aan kop in Europa en de voorsprong wordt groter.
 • Stelling: 'Exit Chevrolet uit Europa vind ik jammer'
  General Motors trekt 31 december 2015 de stekker uit Chevrolet in Europa. Vindt u het jammer dat het automerk hier verdwijnt?
 • Beurzen Europa sluiten hoger na gematigde toon Griekse reg..
  De Europese beurzen zijn dinsdag met stevige winsten gesloten. Nieuwe ontwikkelingen in het Griekse schuldendrama zorgden voor voorzichtig optimisme over afspraken waarmee de zwartste scenario's rond Griekenland kunnen worden voorkomen.
 • Nederland derde bij patentaanvragen Europa
  Nederland is in 2014 gestegen naar de derde plaats in Europa wat het aantal patentaanvragen betreft.†
 • Thermo King breidt dealernetwerk en service aan klanten in..
  Thermo King, een fabrikant van temperatuurbeheerssystemen voor diverse toepassingen binnen de transportsector en een merk van Ingersoll Rand, zet de groei van het wereldwijde dealernetwerk onverminderd voort. Het bedrijf heeft negen nieuwe verkoop- en servicedealers aangesteld voor de volledige lijn en het netwerk uitgebreid met nog eens 17 servicepunten. Dankzij deze nieuwe vestigingen staat Thermo King op nog meer locaties in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en de Gemenebest van Onafhankelijke Staten (GOS) voor de klanten klaar. Er zijn nieuwe dealers aangesteld in Rusland, KirgiziŽ, BosniŽ-Herzegovina en SloveniŽ. In Zweden en Turkije is het aantal servicepunten uitgebreid. Ook in Tanzania, Oeganda en Zambia heeft Thermo King nu dealers waardoor het merk de koeltransportsector in de Afrikaanse markten kan ondersteunen. ?Het is ons streven om onze klanten het beste verkoop- en servicenetwerk binnen de sector te bieden", aldus Dwight Gibson, adjunct-directeur en algemeen manager...

 • Privacybeleid