Wales


europa.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Wales
Wales Reisbrochure
De meest complete site met reisbrochures van reisorganisatie met reizen naar wales
http://wales.reisbrochure.nl/

Wales Tourist Board
Visit wales – holidays, short breaks and days out in wales. find places to stay and things to do - discover more with visit wales.
http://www.visitwales.com/

Wikipedia
Wikipedia
http://nl.wikipedia.org/wiki/Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch

Gerelateerd
 • Gazprom: Gaslevering aan Europa in gevaar
  Het Russische Gazprom waarschuwt voor problemen met de gaslevering aan Europa. Dat komt volgens het gasbedrijf in gevaar omdat OekraÔne niet aan zijn betalingsverplichtingen voldoet.
 • Geert Mak: 'Veenbrand woedt onder Europa'
  De aanslag op Charlie Hebdo heeft hem geschokt. En de kans op een escalatie van politieke extremen maakt hem extreem bezorgd. Maar volgens de Nederlandse schrijver Geert Mak zit de dreiging voor Europa nog veel dieper. ?Steeds meer Europeanen voelen zich verwaarloosd en ontheemd.?
 • Bulgaren zijn de moderne slaven van Europa
  600.000 Bulgaren of een kwart van ?s lands werkende bevolking verdient minder dan 200 euro per maand ondanks dat ze voltijds werken. Moderne slavernij, schrijft de...
 • Koenders: IS bedreigt zuidgrens van Europa
  Terreurbeweging IS vormt een 'reŽle' bedreiging aan de zuidgrens van Europa. Het Nederlandse kabinet vindt het echter te vroeg om nu al te beslissen of het mee wil doen aan een mogelijke militaire VN-missie ter bestrijding van IS in LibiŽ. Vooralsnog zet Nederland in Europees verband in op een politieke oplossing voor het conflict met moslimextremisten in het Noord-Afrikaanse land.
 • Zo ziet het verschil tussen Noord- en Zuid-Europa eruit
  Hoe hard wordt de botsing tussen Griekenland en Europa? Die vraag staat centraal nu de Grieken de radicaal-linkse partij Syriza aan een forse verkiezingsoverwinning hebben geholpen. Partijleider Alexa?

 • Privacybeleid