Liechtenstein


europa.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Liechtenstein
Liechtenstein
Liechtenstein
http://nl.wikipedia.org/wiki/Liechtenstein

Gerelateerd
 • 'Europa moet uitbuiting buitenlandse uitzendkrachten tegen..
  De Europese detacheringsrichtlijn moet worden aangepast om de uitbuiting van buitenlandse uitzendkrachten tegen te gaan. Dat zei PvdA-EuroparlementariŰr Agnes Jongerius zondag in het programma In Gelderland Live.
 • Evgeniy Levchenko: 'Europa heeft Oekra´ne tot nu toe laten b..
  Een dag na het akkoord in Minsk tussen de rebellen en de Oekra´ense regering, wordt er weer volop gevochten in het oosten van Oekra´ne. Zondag gaat een staakt-het-vuren in. Vandaag in de Nieuwsbreak voormalig profvoetballer Evgeniy Levchenko. Hij had zijn wieg staan in Konstantinovka, een stad gelegen in de Donetsk-regio van het land.
 • Griekse premier optimistisch over schuldenakkoord met Euro..
  De Griekse premier Alexis Tsipras heeft goede hoop dat zijn regering een akkoord met Brussel kan bereiken over het terugbetalen van de Europese noodhulp. Dat zei Tsipras vanmiddag na een ontmoeting met de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker.
 • Europa op weg naar oplossing
  Europa lijkt op weg naar een oplossing voor de problemen van het noodlijdende Griekenland. Als de Grieken bereid zijn snel en grondig hervormingen en besparingen door te voeren, dan zijn de eurolanden bereid te gaan praten over een derde steunpakket.
 • 'In Europa zijn we na Samsung de tweede producent van draa..
  'Door onze energievretende smartphones hebben we een laadprobleem: het is dagelijks nodig en laders zijn zelden uitwisselbaar. Johan en Erik Plasmans ontwikkelden universele draadloze laders.'

 • Privacybeleid