Engeland


europa.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Engeland
Citysupport
Citysupport
http://www.londen.nl/

Engelandinfo.nl
Engelandinfo.nl
http://www.engelandinfo.nl/

Gerelateerd
 • Thermo King breidt dealernetwerk en service aan klanten in..
  Thermo King, een fabrikant van temperatuurbeheerssystemen voor diverse toepassingen binnen de transportsector en een merk van Ingersoll Rand, zet de groei van het wereldwijde dealernetwerk onverminderd voort. Het bedrijf heeft negen nieuwe verkoop- en servicedealers aangesteld voor de volledige lijn en het netwerk uitgebreid met nog eens 17 servicepunten. Dankzij deze nieuwe vestigingen staat Thermo King op nog meer locaties in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en de Gemenebest van Onafhankelijke Staten (GOS) voor de klanten klaar. Er zijn nieuwe dealers aangesteld in Rusland, KirgiziŽ, BosniŽ-Herzegovina en SloveniŽ. In Zweden en Turkije is het aantal servicepunten uitgebreid. Ook in Tanzania, Oeganda en Zambia heeft Thermo King nu dealers waardoor het merk de koeltransportsector in de Afrikaanse markten kan ondersteunen. ?Het is ons streven om onze klanten het beste verkoop- en servicenetwerk binnen de sector te bieden", aldus Dwight Gibson, adjunct-directeur en algemeen manager...
 • Geen Japan-scenario in Europa
  De Nederlandse 30-jaars rente staat onder de 1 procent. De Duitse 10-jaars rente nadert die van Japan. Het is echter te kort door de bocht om van een Japan-scenario in Europa te spreken, legt Peter van Zadelhoff uit.
 • Europa blijft een inherent fragiel en onstabiel continent
  Europa kan het nog steeds niet stellen zonder de injectie van vertrouwen die het krijgt van de Pax Americana.
 • Nederland exporteert flink meer buiten Europa
  Het deel van de Nederlandse export dat naar EU-landen gaat, is vorig jaar gedaald tot 67 procent. In 2002 was dat nog 75 procent. Dat blijkt uit gegevens die het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) woensdag heeft gepubliceerd.
 • Wall Street geeft beurzen Europa extra zetje
  AMSTERDAM (ANP) - De Europese aandelenmarkten, toch al positief gestemd, kregen dinsdagmiddag een extra steuntje in de rug vanuit de Verenigde Staten. Daar reageerden beleggers positief op het begin van de nieuwe kwartaalcijferperiode, die maandagavond werd geopend met beter dan verwachte resultaten van aluminiumconcern Alcoa.

 • Privacybeleid