Duitsland


europa.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Duitsland
Anwaltskanzlei Strick
Anwaltskanzlei Strick
http://www.strick.de/

De Emslandkampen
Das diz emslandlager in papenburg dokumentiert die geschichte von 15 während der nationalsozialistischen herrschaft errichteten lagern, darunter die konzentrationslager esterwegen und börgermoor.
http://www.diz-emslandlager.de/

Duitslandweb
Duitslandweb
http://www.duitslandweb.nl

Holland Club Mnnchen
Holland club muenchen is een vereniging voor nederlanders in bayern. de club bied de mogenlijkheid nederlanders te leren kennen, nederlands te spreken en samen met andere nederlanders aktief te zijn.
http://www.holland-club.de/

Landenweb
Landenweb
http://www.landenweb.com/l.cfm?LandID=154&DUITSLAND

Nederlandse Club Frankfurt
Nederlandse Club Frankfurt
http://www.nvf.de

Gerelateerd
 • Loon Lions hunkert naar Europa - RTV Noord
  LANDSMEER Zaterdagavond kunnen de basketbalsters van Loon Lions uit Landsmeer voor de zesde keer landskampioen worden. Bij winst thuis tegen Lekdetec uit Bemmel is de titel een feit. De ploeg hunkert naar het spelen naar Europees basketball, maar dat zit er op de korte termijn nog niet in. "We hebben hoop, maar dat kost geld. We hebben het even geparkeerd", zegt coach Laki Lakner.
 • Populaties grote roofdieren blijven het goed doen in Europa
  De populaties van grote roofdieren, de beer, lynx, wolf en een marterachtige, zijn bijna allemaal stabiel of groeiend in Europa.
 • Europa haalt komeetlander uit winterslaap
  Europa gaat donderdag proberen zijn historische komeetlander uit een winterslaap te halen. De verkenner Philae staat op een komeet die beetje bij beetje dichter bij de zon komt.†
 • Geen Japan-scenario in Europa
  De Nederlandse 30-jaars rente staat onder de 1 procent. De Duitse 10-jaars rente nadert die van Japan. Het is echter te kort door de bocht om van een Japan-scenario in Europa te spreken, legt Peter van Zadelhoff uit.
 • Ajax-verdediger na MRI nog altijd twijfelgeval voor treffe..
  Ajax neemt het op donderdagavond natuurlijk op tegen het Poolse Legia Warschau, waarbij het belangrijk is om alle hens aan dek te hebben. Het is echter nog maar zeer de vraag of JoŽl Veltman, de belangrijke verdediger van de Amsterdammers, dat duel gaat halen. Op maandag onderging hij namelijk een ..

 • Privacybeleid