Peloponnesus


europa.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Peloponnesus
Cursuscentrum KaridiFs
Creative holidays in ancient epidaurus in greece. near the famous theatre of epidauros. what do you think of a course in greek language, greek dance, greek music, painting icons or playing the ancient tragedies in a greek fishing village. een creatieve vakantie in griekenland. in archaia epidavros, bij het beroemde openluchttheater, geeft karidiès workshops en trainingen. wat dacht u van een workshop griekse taal, griekse dans, griekse muziek, iconen schilderen, presenteren of griekse tragedie in een grieks vissersdorp aan de saronische golf. kreative ferien in griechenland. ort der handlung epidauros. in der nähe des berühmten amphiteaters von epidauros. was halten sie von einem griechischen sprachkurs, von tanz, musik, malerei oder theater in einem griechischen fischerdorf?
http://www.karidies.com

Gerelateerd
 • Kamp 'zeer teleurgesteld' over falen netneutraliteit in Eu..
  Minister Henk Kamp (Economische Zaken) is "zeer teleurgesteld" dat het niet is gelukt om met andere Europese lidstaten overeenstemming te bereiken over het beschermen van netneutraliteit binnen de EU.
 • Europa League pas laat lucratief voor PSV, Ajax en Feyenoo..
  Met Feyenoord, PSV en Ajax overwinteren voor het eerst in drie jaar drie Nederlandse clubs in de Europa ..., lees meer op Kanaal Sportwereld
 • Alle ogen op Brussel en Minsk: kaart Europa kan veranderen
  De spanning loopt op nu vandaag in Minsk en in Brussel wordt onderhandeld om de vrede en welvaart in E, lees meer op Kanaal Buitenland
 • En weer is Europa een beetje meer van China
  Wat gebeurde er in Azië terwijl je sliep? Onze correspondenten praten je bij En weer is een beetje meer Europa van China. Het afgelopen jaar kochten Chinese bedrijven en investeringsfondsen voor 18 m?
 • Geen risico op de beurzen, lichte verliezen in Europa
  Op de Europese aandelenbeurzen werden dinsdagochtend kleine verliezen geleden. Beleggers namen geen risico's meer in afwachting van de kwartaalresultaten van een aantal toonaangevende Amerikaanse bedrijven, die later op de dag naar buiten komen. De Europese technologiesector stond in de schijnwerpers door overnamespeculatie.

 • Privacybeleid