Florence


europa.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Florence
Florence Tips
Vanaf piazzale michelangelo hebt u een overweldigend uitzicht over de rivier de arna en de stad. u ziet de dom met koepel van brunelleschi, de toren van giotto, santo croce, baptisterium en ponte vecchio
http://www.stedentipsvoortrips.nl/italie/florence.htm

Gerelateerd
 • Dijsselbloem: geduld van Europa met Griekenland is op
  Het geduld van Europa met Griekenland is op. De eurogroep eist van de Griekse regering dat ze morgen gaan praten met de Troijka, om een bezuinigingspad af te spreken.
 • Kranten laken machtsgreep van Europa over Griekenland
  De Belgische kranten hebben geen goed oog in het akkoord over Griekenland dat de regeringsleiders van de eurozone gisteren hebben gesloten. Volgens hen komt Europa er niet goed uit en biedt het akkoord geen oplossing.
 • De Boer optimistisch ingesteld: "Dan kunnen we ver komen i..
  Ajax neemt het aankomende donderdagavond op tegen Legia Warschau in de Europa League. En de Poolse ploeg lijkt toch een horde die te nemen is. Mogelijk kunnen de Amsterdammers daarna ver reiken in het prestigieuze Europese toernooi. Frank de Boer vertelt daarover: "Maar dan moeten we wel goed s ..
 • Uber: 2015 wordt het jaar van Europa
  Uber zet een tandje bij in dit jaar zijn slag te slaan in Europa. Topman Travis Kalanick wil naar meer steden uitrollen, relaties hernieuwen en 50.000 nieuwe banen in Europa creŰren.
 • Europa toont dat genderquota resultaten opleveren
  Landen die op hun arbeidsmarkt genderquota hebben ge´ntroduceerd, slagen er beter in om de gelijkheid tussen mannen en vrouwen in de directiekamers van hun bedrijven...

 • Privacybeleid