Maas en Rijn


europa.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Maas en Rijn
EuRegio Maas Rijn
Euregio meuse-rhin - euregio maas-rijn - euregio maas-rhein portalseite
http://www.euregio-mr.org/

EuRegio Net
Welkom op de nederlandstalige indexpagina van euregio.net rondom oostbelgie, oostkantons, ardennes, euregio, de duitstalige gemeenschap in belgie, rdg, dg; dagelijks geaktualiseerd in 4 talen.
http://www.euregio.net/nindex.html

EuRegioChambers
Euregiochambers - the official website of the euregio chambers of commerce and industry
http://www.euregiochambers.com/

Gerelateerd
 • Europa in de greep van terreurdreiging
 • 'Europa bereid om opnieuw geld te lenen aan Grieken'
  Europa staat ervoor open om opnieuw de portemonnee te trekken voor Griekenland. Dat zei Jeroen Dijsselbloem vandaag tegen RTL Z. Maar Griekenland moet daar nog wel om vragen, en dat ligt gevoelig.
 • Europa haalt komeetlander uit winterslaap
  Europa gaat donderdag proberen zijn historische komeetlander uit een winterslaap te halen. De verkenner Philae staat op een komeet die beetje bij beetje dichter bij de zon komt.†
 • Filmavond stoomtreinen Oost-Europa
  De afdeling Rijnland van tram- en treinvriendenclub NVBS houdt woensdag 18 februari vanaf 20.00 uur een filmavond over stoomtreinen in Oost-Europa.
 • Thermo King breidt dealernetwerk en service aan klanten in..
  Thermo King, een fabrikant van temperatuurbeheerssystemen voor diverse toepassingen binnen de transportsector en een merk van Ingersoll Rand, zet de groei van het wereldwijde dealernetwerk onverminderd voort. Het bedrijf heeft negen nieuwe verkoop- en servicedealers aangesteld voor de volledige lijn en het netwerk uitgebreid met nog eens 17 servicepunten. Dankzij deze nieuwe vestigingen staat Thermo King op nog meer locaties in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en de Gemenebest van Onafhankelijke Staten (GOS) voor de klanten klaar. Er zijn nieuwe dealers aangesteld in Rusland, KirgiziŽ, BosniŽ-Herzegovina en SloveniŽ. In Zweden en Turkije is het aantal servicepunten uitgebreid. Ook in Tanzania, Oeganda en Zambia heeft Thermo King nu dealers waardoor het merk de koeltransportsector in de Afrikaanse markten kan ondersteunen. ?Het is ons streven om onze klanten het beste verkoop- en servicenetwerk binnen de sector te bieden", aldus Dwight Gibson, adjunct-directeur en algemeen manager...

 • Privacybeleid